Kuřecí prsíčko s chřestovo-tomatovým pyré

Ingredience

Farm Frites Válečkové krokety 200 g
Limetky 20 g
Chřest čerstvý 50 g
Máslo 20 g
Pepř černý celý 1 g
Tymián čerstvý 1 g
Olej olivový 20 ml
Tomaty čerstvé 50 g
Bazalka čerstvá 1 g
Sůl mořská hrubá 2 G
Kuře - prsa s kostí a kůží 200 g
Olej 20 ml
 

Postup

Kuřecí prsíčko s kůží a kostí si očistíme, osušíme, potřeme lehce olivovým olejem, přidáme čerstvý tymián a zavakuujeme. Necháme odležet a poté ponoříme do vodní lázně na cca 15 minut při 75°C. Oloupaný chřest uvaříme a na másle spolu s tomaty krátce orestujeme a ochutíme mořskou solí a pepřem, sekanou čerstvou bazalkou a můžeme pro lepší chuť přidat i sušené tomaty. Zeleninu servírujeme na střed talíře, doplníme kuřecím prsíčkem s čerstvými
bylinkami a bramborovými kroketami.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Válečkové kroketymraženég200 7,- Kč
Limetkyovoceg20 1,18 Kč
Chřest čerstvýzeleninag50 3,08 Kč
Máslomléčný výrobekg20 1,73 Kč
Pepř černý celýkořeníg1 0,36 Kč
Tymián čerstvýBylinky čerstvég1 0,34 Kč
Olej olivovýolejml20 1,28 Kč
Tomaty čerstvézeleninag50 1,60 Kč
Bazalka čerstváBylinky čerstvég1 0,35 Kč
Sůl mořská hrubádochucovadlaG2 0,12 Kč
Kuře - prsa s kostí a kůžímasog200 18,- Kč
Olejolej stolníml20 0,46 Kč
35,50 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2