Burger s Chedarem a bramborovými chipsy

Ingredience

Farm Frites Bramborové Chipsy 100 g
Bulka sezamová 1 ks
Hořčice dijonská 20 g
Salátové listy MIX 20 g
Hovězí přední - krk 200 g
Majonéza 50 g
Tomaty čerstvé 40 g
Slanina anglická 20 g
Pepř černý celý 1 g
Sůl 3 g
Olej stolní 10 ml
 

Postup

Nejprve si kvalitní mleté hovězí vyprátujeme, lehce osolíme, opepříme, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a prohněteme. Necháme odležet a poté pomocí kulatého tvořítka si uděláme burgerové placky, které při objednávce zprudka opečeme na tálu. Po dobu přípravy si opečeme rozkrojenou sezamovou bulku, kterou poté potřeme dijonskou hořčicí, přidáme plátky tomatu a sýr chedar. Do burgeru vložíme opečené maso a listový salát, jako přílohu podáváme dozlatova osmažené bramborové chipsy a majonézu ochucenou dijonskou hořčicí.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Bramborové Chipsymraženég100 7,09 Kč
Bulka sezamovápečivoks1 4,50 Kč
Hořčice dijonskádochucovadlog20 1,18 Kč
Salátové listy MIXzeleninag20 0,90 Kč
Hovězí přední - krkmasog200 17,60 Kč
Majonézadochucovadlog50 2,95 Kč
Tomaty čerstvézeleninag40 1,28 Kč
Slanina anglickáuzeninyg20 1,98 Kč
Pepř černý celýkořeníg1 0,36 Kč
Sůlkořeníg3 0,01 Kč
Olej stolnídochucovadloml10 0,23 Kč
38,08 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2