Bramborák v tomatové polpě s italskou uzeninou

Ingredience

Farm Frites Bramboráky 1 ks
Olej fritovací 1 ml
Špek tyrolský 20 g
Salám Ventricina 10 g
Kapary - plod 5 g
Bazalkové pesto 1 ks
Polpa di pomodoro 1 ks
 

Postup

Bramborákovou placku si osmažíme ve větším množství rozehřátého oleje dozlatova, osušíme a poté rozkrojíme. Do talíře si nalijeme prohřátou tomatovou polpu, do které aranžujeme plátky Italských uzenin. Do talíře přiložíme rozkrojenou bramborákovou placku a vše dekorujeme bazalkovým pestem a kapari plodem.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Bramborákymraženéks1 3,75 Kč
Olej fritovacíkoloniálml1 0,28 Kč
Špek tyrolskýmasog20 4,70 Kč
Salám Ventricinauzeninag10 3,85 Kč
Kapary - plodkoloniálg5 1,15 Kč
Bazalkové pestopolotovaryks1 0,54 Kč
Polpa di pomodoropolotovaryks1 1,23 Kč
15,50 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2