Bramborák se špenátem a lososem

Ingredience

Farm Frites Bramboráky 4 ks
Špenátové listy čerstvé 50 g
Česnek 22 g
Olej fritovací 20 ml
Sůl 2 g
Pepř černý celý 10 g
Losos uzený 50 g
Máslo 20 g
Citron 180 g
 

Postup

Na pánvi rozehřejeme olej a postupně  usmažíme bramboráky. Uložíme je na plech vyložený papírem na pečení a udržujeme v teple. Listy čerstvého špenátu zlehka orestujeme na olivovém oleji spolu se stroužky česneku. Připravíme si plátky marinovaného nebo uzeného lososa. Teplý bramborák dáme na střed talíře, poklademe plátky lososa, dáme další bramborák,na který vrstvíme orestované špenátové listy. Vše zakončíme posledním bramborákem, na který naaranžujeme plátek lososa. Dekorujeme snítkou čerstvého kopru a třeba kaviárem z lososa.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Bramborákymraženéks4 14,- Kč
Špenátové listy čerstvézeleninag50 6,- Kč
Česnekzeleninag22 1,65 Kč
Olej fritovacíolejml20 0,56 Kč
Sůlkořeníg2 0,01 Kč
Pepř černý celýkořeníg10 0,36 Kč
Losos uzenýkoloniálg50 17,50 Kč
Máslomléčný výrobekg20 1,73 Kč
Citronovoceg180 0,39 Kč
42,20 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2