Bramborák s rajčatovým salátem

Ingredience

Farm Frites Bramboráky 4 ks
Hermelín vážený 50 g
Máslo 15 g
Cibule 23 g
Sůl 20 g
Pepř černý celý 1 g
Citron 12 g
Paprika mletá 10 g
Pažitka 10 g
Petrželka 10 g
Tomaty 50 g
Cibulka jarní 30 g
Olej fritovací 20 g
 

Postup

Bramborák upečeme na dostatečném množství oleje a dáme na teplo. Potom dáme hermelín s máslem do mísy a vidličkou dobře rozmačkáme. Cibuli oloupeme, drobně  pokrájíme a vmícháme do sýra. Okořeníme solí, pepřem a paprikou. Z hmoty vytvoříme malé noky. Pažitku a petrželku omyjeme, osušíme a drobně  posekáme. Sýrové noky v nich obalíme. Rajčata a lahůdkovou cibulku očistíme a omyjeme. Keříčková rajčata spolu s cibulí překrojíme. Smícháme olej s citrónovou šťávou, přidáme sů l a pepř a zálivkou rajčata s cibulkou přelijeme a necháme chvíli odležet. Odleželý salát a sýrové noky podáváme k teplému bramboráku.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Bramborákymraženéks4 14,- Kč
Hermelín váženýsýrg50 7,50 Kč
Máslomléčný výrobekg15 1,30 Kč
Cibulezeleninag23 0,28 Kč
Sůldochucovadlog20 0,01 Kč
Pepř černý celýkořeníg1 0,36 Kč
Citronovoceg12 0,27 Kč
Paprika mletákořeníg10 2,10 Kč
Pažitkabylinkag10 1,83 Kč
Petrželkabylinkag10 0,45 Kč
Tomatyzeleninag50 3,98 Kč
Cibulka jarnízeleninag30 2,76 Kč
Olej fritovacíolejg20 0,56 Kč
35,40 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2