Bramborák s kysaným zelím a uzeným

Ingredience

Farm Frites Bramboráky 3 ks
Vepřová krkovice uzená 100 g
Zelí kysané 70 g
Cibulka jarní 20 g
Olej fritovací 15 ml
Sůl 2 g
Cibule 23 g
Demi glace 40 ml
 

Postup

Nejprve si ve větším množství rozehřátého fritovacího oleje (175°C) dozlatova osmažíme
bramborákové placky. Kysané zelí scedíme, pokrájíme, dochutíme jemně  sekanou cibulkou, solí a promícháme. Do gastronádoby klademe osmažené bramborákové placky, přidáme ochucené kysané zelí a opět bramborákové placky. Takto připravené před výdejem prohřejeme. Uzenou krkovičku si nakrájíme na jednotlivé porce, které poté ohřejeme v páře. Prohřáté bramboráky s kysaným zelím nakrájíme na porce a mů žeme servírovat. Na talíř dáme porci bramboráků  s kysaným zelím, plátek uzené krkovičky, doplníme omáčkou demi glace a jemně  sekanou jarní cibulkou.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Bramborákymraženéks3 10,50 Kč
Vepřová krkovice uzenámasog100 12,50 Kč
Zelí kysanézeleninag70 1,63 Kč
Cibulka jarnízeleninag20 1,84 Kč
Olej fritovacíolejml15 0,42 Kč
Sůldochucovadlog2 0,01 Kč
Cibulezeleninag23 0,28 Kč
Demi glacedochucovadloml40 1,22 Kč
28,40 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2