Bramborové kostky s cizrnou a klobáskou

Ingredience

Farm Frites Patata Brava 150 g
Tomaty drcené 120 g
Olej olivový 1 ml
Klobása grilovací bílá 50 g
Sýr Hermelín 80gr 1 ks
Cizrna - Bonduelle 50 g
Vejce 1 ks
Petrželka plochá 2 g
Sůl mořská hrubá 2 g
Pepř černý celý 1 g
 

Postup

Bramborové kostky Patata Brava osmažíme ve větším množství rozehřátého oleje, osmažíme do zlatova a necháme okapat. Namočenou cizrnu si povaříme doměkka, spojíme s drcenými tomaty, sekanou petrželkou, dochutíme mořskou solí a drceným pepřem. Na tálu si orestujeme bílé klobásky, sýr hermelín a uvaříme si ještě vajíčko na hniličko. Na talíř servírujeme ochucenou cizrnu, přidáme brambory Patata Brava, které prohodíme s mořskou solí, vajíčko, opečené klobásky, sýr hermelín a celý pokrm dekorujeme čerstvou snítkou listové petrželky.

 

Rozpočet

Počet porcí:

NázevPopisJednotkyČisté množstvíSkladová cena
Farm Frites Patata Bravamraženég150 6,30 Kč
Tomaty drcenékoloniálg120 0,30 Kč
Olej olivovýdochucovadlaml1 1,55 Kč
Klobása grilovací bílámasog50 4,95 Kč
Sýr Hermelín 80grmléčné výrobkyks1 13,- Kč
Cizrna - Bonduelleluštěninyg50 4,95 Kč
Vejcekoloniálks1 2,05 Kč
Petrželka plocházeleninag2 0,20 Kč
Sůl mořská hrubádochucovadlag2 0,12 Kč
Pepř černý celýkořeníg1 0,18 Kč
33,60 Kč

Uložit recept

 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2